Links

Inschrijven

 

De inschrijving start op 20 november 2016 om 0.01 uur en sluit op  09 januari 2017 om  23:59 uur. Inschrijven via www.atletiek.nu: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/7750/

Het voorlopige chronoloog 2017 komt zo snel mogelijk op onze site te staan. Om een idee te hebben van dit tijdschema verwijzen we in eerste instantie naar het chronoloog van vorig jaar. Chronoloog 2016.  Als je aan meer dan 1 onderdeel wil meedoen, kijk vooral naar het tijdschema. 

Kosten
Junioren 7 euro per onderdeel.
Senioren 8 euro per onderdeel.
 

- Het inschrijfgeld wordt geïnd door middel van automatische incasso tussen 16 en 23 januari 2017.
- Bij incassoproblemen wordt de deelnemer geïnformeerd. Zorg voor voldoende saldo.

Belangrijke data

Pas wanneer alle inschrijvingen binnen zijn kan bepaald worden hoeveel atleten op een onderdeel van start gaan. De selectie is op woensdag 11 januari 2017. Er worden wel reserves aangewezen. Tot en met 25 januari 2017 krijgen die bericht als ze mee kunnen doen. Bij de loopnummers kunnen de atleten tot 23 januari 2017 prestatieverbeteringen doorgeven in verband met de serie-indelingen.

Selectieprocedure

De av PEC Indoor is een wedstrijd voor Senioren en Masters, Junioren A en B. Junioren C kunnen deelnemen. Er is een selectieprocedure. Er wordt gekeken naar behaalde prestaties van het huidige en vorige seizoen, zowel indoor als outdoor. Prestaties behaald vanaf 1 november 2015 worden gehanteerd bij de inschrijving. 

Indien nodig (het tijdschema zal zo optimaal mogelijk worden bijgesteld), kan er een selectie zijn op basis van de ruimte in het chronoloog en naar beste prestatie, waarbij zowel de indoor als outdoor prestatie kan meetellen. Leden van AV PEC1910 hebben voorrang bij deelname mits de prestaties niet te ver uit de pas lopen bij de richtprestaties. Klik hier voor de richtprestaties

De rondbaan heeft 4 banen, dit beperkt de capaciteit.
Bij de indeling van de series zal extra aandacht zijn voor het chronoloog, zodat series op het geplande schema zullen starten. Alle loopseries zullen naar prestatie van de aanwezige atleten worden ingedeeld.

De organisatie behoudt zicht het recht voor om nationale en internationale topatleten (bij uitzondering) na het sluiten van de inschrijving toe te laten. Dit gaat niet ten koste van reeds toegelaten atleten.
 

AFMELDEN

Als je door een blessure of anderszins niet kunt deelnemen, meld je dan op tijd af. Dan hebben wij nog tot met woensdag 25 januari de mogelijkheid om afgewezen atleten een startplaats te geven.

Vragen?
Mail naar wocavpec@gmail.com