Links

Inschrijving Indoor gesloten. Bijna 1800 aanvragen.

Geschreven door: WOC op Woensdag 07 Januari 2015, 3170 keer bekeken

De inschrijvingen zijn binnen, de brievenbus is dicht. 1526 aanvragen voor de gewone indoor [ a la carte onderdelen ] en 240 voor de internationale meerkamp. Dat maakt 1766 aanvragen, 50% meer dan vorig jaar) en maar een fractie minder dan de nationale CD spelen een week eerder, die 1800 deelnames heeft.

De WOC en de wedstrijdleiders zijn nu aan het puzzelen geslagen hoe, rekeninghoudend met het voorlopig chronoloog, er zoveel mogelijk van de aanvragen toegewezen kan worden, zodat we zo min mogelijk selectie hoeven te doen. Maar dat niet alles zal passen, dat is wel duidelijk. Op dit moment lijken dat er toch wel 250 aanvragen niet kunnen worden toegelaten.

Procedure:

Donderdagavond wordt gestart met de selectie
Er zal gedurende het selectieproces op de deelnemers lijst worden gemuteerd.
Er verschijnt dan eventueel afgewezen achter namen.
De verwachting is dat vrijdagavond alle selecties definitief zijn.

Er zal ruimte zijn voor reserves op bepaalde onderdelen (niet allemaal). We mailen die mensen die in aanmerking komen persoonlijk. Als je reageert op de mail voor zondag 12:59 zal je status veranderen van afgewezen naar reserve. In de mail staat dan de verdere werkwijze.

De incasso zal alleen worden uitgevoerd voor toegelaten atleten. De incasso opdracht gaat op zondag 12:59 naar de bank. Er is daarna geen restitutie.

Inzake het inschrijfgeld, dat is hoger dan wedstrijden in een gewone sporthal. Omnisport is natuurlijk ook een mooie locatie voor indoor. De gemeente Apeldoorn is echter niet al te rijk, en de exploitatie van de hal is duur. Het afhuren van de hele hal voor 2 dagen is bepaald niet goedkoop, en iedereen draagt met het inschrijfgeld bij aan de huur van de hal.  Daarnaast zijn er per dag meer dan 100 vrijwilligers in de weer, die uit diverse delen van het land komen, om alles in goede banden te leiden. De reiskosten, verzorging, het kost geld. We vragen daarmee begrip dat we geen inschrijfgeld kunnen terugstorten nadat je bent toegelaten.

Succes met de voorbereidingen. Prestatieverbetering, afmelding: ocpec1910@gmail.com">wocpec1910@gmail.com

WOC AV PEC1910