Links

Definitieve deelnemerslijst 7e avPEC indoor

Geschreven door: Wedstrijd Organisatie Commissie avPEC op Zaterdag 10 Januari 2015, 3547 keer bekeken

vrijdag 9 januari 2015 - 20.45 uur---- Tijdens de screening hebben we gepuzzeld op welke manier we zoveel mogelijk inschrijvers kunnen laten starten. Dat is vanwege een aantal zaken lastig; het tijdschema voor de internationaloe meerkamp ligt vast en deze is op dezelfde accommodatie, en er is een overweldigend aantal inschrijvingen, en de rondbaan heeft slechts 4 banen beschikbaar op de wedstrijddagen; dat maakt een vlotte verwerking bij de 400, en 200 meters erg lastig.
Helaas kunnen we niet meteen alle verzoeken en vragen van mensen die te laat zijn voor het inschrijven beantwoorden.
Tot onze spijt is een veelgehoord misverstand dat mensen de maximumaantallen atleten die vermeld staan bij het concept tijdschema en de richtprestaties hebben opgevat als een bindend gegeven zoals dat bij NK's gebeurt. We zouden er goed aan hebben gedaan wat explicieter te vermelden dat er op basis van het geheel aan inschrijvingen afgeweken kan worden van deze aantallen. Dit is alleen nog expliciet vermeld in de vooraankondiging. Excuses daarvoor.
We wijken juist van de richtaantallen af om daar waar de vraag is en de prestaties er echt naar zijn, atleten te kunnen laten starten.

De lijst is op dit moment definitief; vragen hierover kunnen naar wocavpec@gmail.com   

We wensen alle atleten verder goede voorbereidingen en we hopen jullie te treffen op 24 en 25 januari.