Links

Vernieuwd tijdschema voor de 7e avPEC indoor

Geschreven door: Pieter van der Lucht op Zaterdag 24 Januari 2015, 5929 keer bekeken

Zoals eerder aangegeven is er op basis van de aantallen inschrijvingen gepuzzeld met het tijdschema van de wedstrijd. Gezien de grote aantallen inschrijvingen op sommige onderdelen zijn er nog wat wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het concept.

Hier zijn de actuele en deels herziene tijdschema's te downloaden. Zie PEC indoor 2015>Tijdschema
Neem goed nota van dit schema zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor de duidelijkheid verwijzen we nog naar de vooraankondiging van deze wedstrijd waarin we vermeld hebben wat onze uitgangspunten zijn. We hebben namelijk nogal veel e-mails ontvangen van mensen die daarover opmerklingen en vragen hadden. Zoals eerder gezegd is deze info wat verder weggezakt van de site dan wenselijk was.


400 meters op zondag en het 'Galablok'
Om de top van de 400-meterlopers tegemoet te komen zodat zij niet alle series af moeten wachten hebben we ze uitgenodigd in een soort van finale-blok later op de zondagmiddag deel te nemen. Na de 400 meters komen  de finales 60 meter mannen en vrouwen en komt de meerkamp tot een slot. Daarna komt een mooie afsluiting met de 4 x 200 meter.
Ten gevolge hiervan oplettendheid geboden voor de 400-meterlopers: De 8 tijdsnelsten op de 400m bij de mannen en 4 tijdsnelsten bij de vrouwen lopen om 17:00 hun serie. De overige 400m zijn om 12 uur/12u30!

We hopen in het weekend van der 24e en 25e januari gastheer te zijn voor een mooi sfeervol en prestatief atletiekevenement.

NB; alle aanvangs- en vervolghoogten voor hoog en polsstok staan in de tijdschema's vermeld.